Branding

Niet zomaar een merk: Wij onthullen wat je echt uniek maakt. Samen ontdekken we de essentie van jouw merk. We bepalen je identiteit en plaatsen je stevig in het hart van je doelgroep. 

Logo laten maken

Je logo is het gezicht van je merk, de eerste indruk die je potentiële klanten krijgen. Onze deskundige ontwerpers begrijpen het belang van een uniek en herkenbaar logo dat de kernwaarden van je bedrijf weerspiegelt.

Huisstijl laten ontwikkelen

Een consistente huisstijl vergroot de herkenbaarheid van je merk. Onze ervaren ontwerpers ontwikkelen een huisstijl die perfect past bij je bedrijfsidentiteit, zodat elke interactie met je merk memorabel en impactvol is.

(...) We zijn ontzettend tevreden met de branding services van Laanstra Design. Ze hebben niet alleen een perfect logo gecreëerd dat onze identiteit weerspiegelt, maar ook een huisstijl ontwikkeld die naadloos bij ons merk past.

Bert van der Laan

Psychiatrie Drachten

Jouw merk op een goeie manier uiten

Bij Laanstra Design beschouwen we het vormgeven van jouw merk als een creatieve kunstvorm. Onze branding virtuozen vertalen jouw ‘waarom’ moeiteloos naar een visueel meesterwerk en een herkenbare toon. Wat kan je verwachten van onze unieke aanpak?

  • Toon en Stem: We vormen jouw merkverhaal tot een melodie die resoneert bij je doelgroep.
  • Stijl en Identiteit: Onze ontwerpers creëren niet alleen een logo dat jouw kern vastlegt, maar ook hoe dit op verschillende plekken wordt gebruikt, zodat jouw merk consequent en gemakkelijk herkenbaar blijft.
  • Website Magie: We weven jouw merkverhaal in je webdesign, zodat je online aanwezigheid een boeiend verhaal vertelt en nieuwsgierige bezoekers aantrekt.
  • Campagne Kunst: Of het nu gaat om visuele kunst, social media posts of e-mailontwerpen, wij zorgen ervoor dat elke campagne jouw merkidentiteit uitstraalt en een onuitwisbare indruk achterlaat.

Met een sterk merkverhaal verkoop je meer

Een krachtig merkverhaal is de drijvende kracht achter het aantrekken van klanten en het vergroten van je verkoop. Het gaat niet alleen om wat je verkoopt, maar ook om het verhaal dat je vertelt. Onze branding experts zijn meesters in het ontwikkelen van merkverhalen die emoties oproepen, vertrouwen opbouwen en klanten betrekken. Met een goed doordacht merkverhaal creëer je een diepere connectie met je doelgroep en laat je een blijvende indruk achter. Het is de sleutel tot het stimuleren van je verkoop en het laten groeien van je bedrijf.

Een sterk merkverhaal is niet alleen een verhaal; het is de ziel van je merk. Het brengt je waarden, missie en visie tot leven op een manier die resoneert met je publiek. Onze branding specialisten werken nauw met jou samen om de essentie van je merk te begrijpen en dit om te zetten in een verhaal dat mensen raakt. Of je nu een nieuw merk lanceert of je bestaande merk wilt versterken, een overtuigend merkverhaal zal de groei van je bedrijf stimuleren en je concurrentievoordeel vergroten.