Jaap's Installaties, een bedrijf
dat mee ging met de tijd

Creatie van een eigentijdse online aanwezigheid die hun expertise en diensten
op een moderne manier presenteert.

Doel

Een moderne website dat hun bedrijf representeert

Klant

Jaap Laanstra

Vanaf de grond af aan een sterke online aanwezigheid gebouwd

We begonnen met het creƫren van een herkenbare huisstijl voor PsychiatrieDrachten, die hun waarden en identiteit weerspiegelde. Hierbij hebben we een uniek logo ontwikkeld dat de essentie van de kliniek vastlegde. Vervolgens hebben we een gebruiksvriendelijke website opgezet die niet alleen aantrekkelijk was voor bezoekers, maar ook eenvoudig te beheren voor het interne team van PsychiatrieDrachten.

Onze aanpak omvatte ook uitgebreide consultaties en samenwerking met het team van PsychiatrieDrachten om ervoor te zorgen dat de huisstijl en website naadloos aansloten bij hun visie en missie. Het resultaat was een samenhangend en professioneel online platform dat PsychiatrieDrachten hielp om zich te profileren als een betrouwbare en toegankelijke bron voor geestelijke gezondheidszorg in de regio.

Implementatei van de nieuwe branding

Hoewel de visie van Psychiatrie Drachten op geestelijke gezondheidszorg helder was, merkten we dat deze nog niet volledig tot uiting kwam op hun website. Het was van essentieel belang om aan bezoekers duidelijk te maken dat Psychiatrie Drachten de plek is waar mensen ondersteuning vinden, herstellen en groeien op hun eigen unieke manier.

Tijd om de handen uit de mouwen te steken. We hebben intensief samengewerkt met het team van Psychiatrie Drachten, waarbij we hun kernwaarden en missie volledig begrepen en integreerden in het nieuwe ontwerp.

Bekijk hier nog meer projecten

Psychiatrie Drachten

Psychiatrie Drachten, een gloednieuwe kliniek in Drachten, stond voor de uitdaging om online zichtbaar te worden. Wij hebben hen vanaf het allereerste begin begeleid en geholpen hun digitale aanwezigheid op te bouwen.

Stapoverenergie

Een energiebedrijf dat de sprong naar de digitale wereld heeft gemaakt met onze hulp. We hebben voor hen een handige vergelijkingstool ontwikkeld, waardoor hun klanten eenvoudig energieplannen kunnen vergelijken en de beste keuze kunnen maken.