Conversie optimalisatie uitbesteden

Verhoog je omzet met conversie-optimalisatie: laat Laanstra Design je helpen bij het verbeteren van je conversiepercentages en het aanspreken van je websitebezoekers.

Creatief in mogelijkheden

LaanstraDesign staat bekend om zijn creatieve benadering van mogelijkheden. We kijken vooruit en onthullen proactief nieuwe mogelijkheden die jouw bedrijf vooruit kunnen helpen, zowel voor  de korte als lange termijn.

Eerlijk en betrouwbaar

Eerlijkheid en betrouwbaarheid zijn de kernwaarden van LaanstraDesign. We streven naar duurzame resultaten voor jouw bedrijf en delen eerlijk welke strategieën wel of niet passen bij jouw unieke situatie.

Meetbaar groei het doel

Bij LaanstraDesign is onze missie om meetbare groei voor onze klanten te realiseren. Wil je jouw websitebezoekers omzetten in loyale klanten? Wij hebben de expertise om dit doel te bereiken en jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Wat en hoe werkt conversie optimalisatie?

Als je je afvraagt wat conversie optimalisatie precies inhoudt, dan ben je niet de enige. Het is in feite het proces van het aanpassen en verbeteren van je website om ervoor te zorgen dat je bezoekers sneller en vaker klanten worden. Dit wordt vaak aangeduid als Conversion Rate Optimization (CRO).

Bij conversie optimalisatie gaat het niet alleen om theoretisch kijken door de ogen van je bezoekers, maar vooral om praktische stappen. Dit omvat het uitvoeren van A/B-testen, waarbij je twee verschillende varianten van een pagina maakt en deze aan verschillende bezoekers toont om te bepalen welke variant betere resultaten oplevert. Daarnaast maak je gebruik van gegevensanalyses in tools zoals Google Analytics om het gedrag van je bezoekers nauwlettend te volgen en op basis van echte praktijkkennis je website te optimaliseren.

Gratis kansenonderzoek t.w.v. €350,-

Meer dan 90% van bedrijven laten online groeikansen liggen.

(...) Laanstra Design heeft mijn website-ervaring volledig getransformeerd. Een geweldige partner voor elk bedrijf dat groei nastreeft!

Martijn de Jong

F.S. de Jong Assurantiën

Waarom conversie optimalisatie uitbesteden?

Waarom zou je eigenlijk conversie optimalisatie moeten overwegen? Het antwoord is eenvoudig: het doel van conversie optimalisatie is om meer klanten binnen te halen.

Stel je voor dat je al sterke Google Ads-campagnes hebt lopen en dat je dankzij effectieve SEO-strategieën hoog scoort in de organische zoekresultaten. Hierdoor genereer je aanzienlijk verkeer naar je website, wat op zichzelf al indrukwekkend is. Echter, ondanks dit verkeer blijft het aantal daadwerkelijke conversies achter.

Ergens in het proces gaat er iets mis: de conversie. Hoewel bezoekers je website bereiken, nemen ze niet de stap om klant te worden. Dit kan te wijten zijn aan verschillende factoren, zoals verwarrende navigatie, een gebrek aan vertrouwen in de website, of een omslachtig en onduidelijk bestelproces.

De vraag die zich dan opdringt, is hoe je kunt achterhalen waar het precies misgaat op je website. Nog belangrijker, hoe kun je deze obstakels overwinnen en het conversieproces optimaliseren?

Hier komt Laanstra Design als de perfecte oplossing in beeld. We analyseren je website, identificeren knelpunten en optimaliseren het conversieproces, zodat je meer klanten kunt aantrekken. Samenwerken met Laanstra Design betekent het maximaliseren van je websitepotentieel en het verhogen van je conversies.