Jouw online succes,
onze passie

Doeltreffende websites, webshops en online marketing

Samenwerking op maat

Bij ons werk je niet met ons, maar mét ons. We streven naar een nauwe samenwerking, waarbij jou input van onschatbare waarde is. We luisteren naar jouw ideeën, moedigen je feedback aan en zijn altijd eerlijk in onze communicatie. Als iets niet werkt, leggen we dat graag uit.

Branding die uniek is

Bij ons krijg je geen standaard-ontwerpen. Elk project is voor ons een kans om iets unieks te creëren dat past bij jouw visie, bedrijf en doelgroep. We ontwikkelen branding en designs die specifiek zijn afgestemd op jouw wensen. Kortom, wij doen niet
an kant en klare projecten.

Overtuigende website

We begrijpen dat jouw website niet alleen mooi moet zijn, maar ook resultaten moet opleveren. Onze websites zijn ontworpen met oog voor detail, maar ook met een focus op conversie en (SEO). Zo krijg je een website die zowel visueel aantrekkelijk als prestatiegericht is.

Hét full-service internetbureau van Friesland

Wij zijn Laanstra Design, jouw fullservice internetbureau in Friesland. Ons doel is simpel maar krachtig: we willen websites bouwen die jouw bedrijf meer klanten opleveren. Dat doen we door onze unieke diensten in te zetten, zoals doordachte strategieën, unieke websiteontwerpen, effectieve branding en slimme online marketing. Het draait allemaal om jouw succes en groei.

Is je website klaar voor een nieuwe impuls? Wil je een moderne uitstraling en betere prestaties? Bij Laanstra Design zijn we gespecialiseerd in het transformeren van je online identiteit. We gaan verder dan alleen het uiterlijk; we optimaliseren ook de technische aspecten van je website.

Verlang je naar een stroom nieuwe klanten? Bij Laanstra Design delen we jouw ambitie voor groei en succes. Nodig ons uit om samen met jou en onze WordPress-ontwikkelaars een website te creëren die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook resultaatgericht. Laten we samenwerken om je doelgroep te inspireren en je online aanwezigheid naar nieuwe hoogten te brengen. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn!

Websites

Onze webdesigners maken gebruik van het platform WordPress, hierop kunnen zij precies aanpassingen maken gericht op jouw behoeften. Jouw website wordt dus compleet ontworpen op basis van jouw wensen.

Branding

Branding houdt in dat je een merk bouwt voor je onderneming waarbij je natuurlijk jezelf onderscheidt van je concurrenten. Je positioneerd jezelf duidelijk en laat zien wat je te bieden hebt. Het doel is natuurlijk een brand bouwen die daadwerkelijk past bij je klanten.

Online marketing

Wij adviseren je over de beste online strategieën die je kan kiezen voor jouw website of webshop, dit doen we door gebruik te maken van een combinatie van kanalen. Waaronder: zoekmachine-optimalisatie (SEO), Google Ads, conversie optimalisatie en veel meer.

Een greep uit
onze klanten

Benieuwd naar hoe wij online het verschil maken?