De weg naar #1 in jouw sector

Krijg meer klanten en leads door slimme online marketing in te zetten

Resultaatgerichte strategie

Je wilt geen vage beloftes, maar concrete resultaten die je kunt merken. Onze online marketing strategieën zijn gericht op tastbare winst en groei. Geen loze beloftes, maar meetbare successen.

Volledige transparantie

Bij ons geen verborgen agenda’s. Jij behoudt de controle en eigenaarschap van jouw online marketing gegevens. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, zodat je altijd weet wat er gebeurt.

Flexibiliteit en vrijheid

Wij begrijpen dat jouw behoeften kunnen veranderen. Daarom ben je bij ons nergens aan vast. Geen langdurige contracten of ingewikkelde verplichtingen. Jij hebt de vrijheid om te kiezen wat het beste voor jou is.

Het online marketing bureau voor bedrijven met ambitie

Bij Laanstra Design, gevestigd in het hart van Friesland, hebben we een duidelijke missie: ambitieuze bedrijven helpen hun online doelen te bereiken. Wij begrijpen dat de digitale wereld voortdurend verandert en dat er meer nodig is dan alleen een prachtige website. Daarom hebben we ons gespecialiseerd in webdesign en online marketing om bedrijven te ondersteunen bij het realiseren van meetbare groei en succes.

In een tijd waarin de online concurrentie hevig is, streven wij ernaar om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen. Ons team van deskundige professionals staat klaar om jouw online aanwezigheid te optimaliseren, zodat je niet alleen kunt overleven, maar kunt gedijen in de digitale arena. We werken nauw samen met onze klanten om hun specifieke doelstellingen te begrijpen en aangepaste strategieën te ontwikkelen die echte resultaten opleveren.

Onze aanpak is transparant en flexibel, omdat we geloven dat elke samenwerking uniek is. Of je nu streeft naar marktleiderschap in jouw branche, topposities in Google wilt behalen of gewoon duurzame groei wilt realiseren, wij hebben de tools en expertise om jouw bedrijf te helpen online succes te boeken. Klaar om samen te werken aan jouw online ambities? Neem contact met ons op en ontdek hoe we jouw bedrijf kunnen laten groeien in de digitale wereld

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Wil je beter gevonden worden op het web? Onze SEO-experts staan klaar om je te helpen. Met onze bewezen strategieën en grondige optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw website stijgt in de zoekresultaten. Meer bezoekers, meer kansen, en meer succes liggen binnen handbereik.

Conversie Optimalisatie (CRO)

Het aantrekken van bezoekers is één ding, maar hoe zorg je ervoor dat ze ook daadwerkelijk klanten worden? Onze conversie optimalisatie specialisten hebben de expertise om van jouw website een conversie-gigant te maken. Kortom, wij implementeren de juiste strategieën om jouw klanten te laten converteren.

Social Media Campagnes

Wil je jouw merk opbouwen, betrokkenheid vergroten, en klanten aantrekken via social media? Onze social media experts staan klaar om effectieve campagnes voor je te ontwikkelen. We begrijpen de kracht van platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn en kunnen ze inzetten om jouw doelgroep te bereiken.

(...) Laanstra Design heeft ons geholpen met SEO, CRO en social media campagnes. Hun team is zeer bekwaam en betrokken, wat heeft geleid tot aanzienlijke verbeteringen in onze online prestaties. Ze hebben bewezen een waardevolle partner te zijn

Lilly

Osteopathic Health

Een greep uit onze klanten

Bekijk hier onze cases