Hoi, wij zijn Laanstra Design!

Met een klein betrokken team maken wij online het verschil voor velen bedrijven. Wij staan echt voor persoonlijke aandacht.

Klein maar krachtig

Als een klein en betrokken team staan we garant voor een naadloze samenwerking. Bij ons krijg je geen doolhof van contactpersonen en doorverwijzingen. Je hebt direct toegang tot de mensen die jouw project beheren.

Creativiteit zonder grenzen

We omarmen creativiteit en innovatie. Geen uitdaging is te groot voor ons team. Of het nu gaat om unieke ontwerpen, complexe functionaliteiten of out-of-the-box oplossingen, we gaan graag de extra mijl om jouw wensen te volmaken.

Natuurlijke verbinding

Bij ons draait alles om persoonlijke aandacht. We gaan verder dan alleen zakelijke relaties; we willen een echte connectie met onze klanten opbouwen. We luisteren naar jouw behoeften en doelen en werken samen om ze te bereiken.

Alles onder één dak

Bij Laanstra Design hebben we bewust gekozen voor een compact en deskundig team dat alle benodigde specialiteiten in huis heeft. Of het nu gaat om webdesign, contentcreatie, SEO-optimalisatie, of technische ontwikkeling, ons kleine maar zeer bekwame team staat paraat om al jouw digitale behoeften te vervullen. Deze naadloze samenwerking en ons gedeelde streven naar uitmuntendheid stellen ons in staat om jou een uitgebreid scala aan diensten te bieden, allemaal onder één dak. Hierdoor kunnen we snel schakelen, effectief communiceren en bovenal de hoogste kwaliteit leveren in elk aspect van jouw project. Bij Laanstra Design hoef je niet te zoeken naar verschillende experts; je vindt ze allemaal bij ons, klaar om jouw visie tot leven te brengen.

Bovendien zorgt ons nauw samengewerkt team ervoor dat we niet alleen efficiënt werken, maar ook een sterke synergie creëren. Onze experts delen voortdurend kennis en ideeën, waardoor jouw project profiteert van de meest geavanceerde en innovatieve oplossingen.

(...) Wat ons echt opviel bij Laanstra Design, was hun toewijding aan persoonlijke aandacht en de naadloze communicatie binnen hun kleine, maar zeer deskundige team. Ze begrepen onze behoeften tot in detail en werkten nauw met ons samen om onze visie te realiseren.

Bianca Bijkerk

Allebeiverder

3 redenen om met ons in zee te gaan

1. Maatwerk oplossingen

We begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw specifieke behoeften en doelen. Je krijgt geen one-size-fits-all benadering, maar een strategie die echt werkt voor jou.

2. Meetbare resultaten

Onze focus ligt op meetbare resultaten. Of je nu streeft naar een verbeterde online aanwezigheid, meer conversies, of een verbeterde gebruikerservaring, we leveren resultaten die jouw bedrijf laten groeien en bloeien.

3. Deskundigheid en efficiëntie

Bij Laanstra Design hebben we de expertise en ervaring om je digitale doelen te verwezenlijken. Ons compacte team staat garant voor efficiënte samenwerking, waardoor je project soepel verloopt en tijd en middelen worden bespaard.

Onze missie en visie

Onze missie is eenvoudig maar krachtig: we streven ernaar om onze klanten te helpen hun digitale doelen te bereiken. We geloven in het leveren van hoogwaardige, op maat gemaakte oplossingen die meetbare resultaten opleveren. Ons team is vastbesloten om persoonlijke aandacht te bieden, samen te werken en te blijven innoveren om ervoor te zorgen dat jouw succes ons succes is.

Onze visie is om een toonaangevende partner te zijn in digitale groei en innovatie. We willen niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook de digitale toekomst van onze klanten vormgeven. Door voortdurend te evolueren, te leren en te anticiperen op veranderingen in de digitale wereld, streven we ernaar om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te helpen gedijen in een steeds veranderende omgeving.