WordPress website onderhoud en beheer

Wij onderhouden, beheren en bieden support aan voor jouw WordPress website. 

70+

Als WordPress bureau onderhouden we al 70+ websites maandelijks, waarvan we ongeveer 70% zelf gebouwd hebben!

€50,-

We hanteren een vaste prijs voor het maandelijkse onderhoud voor websites. Voor webshops is onze prijs € 75,- per maand.

9.6

Kwaliteit, onze gemiddelde klantbeoordeling is een 9.6 en wij horen vaak van klanten dat ze blij zijn met onze diensten.

WordPress website onderhouden

Het beheer en onderhoud van een WordPress-website kunnen in twee hoofdgebieden worden opgesplitst: technisch beheer en contentbeheer. In de meeste gevallen willen organisaties zelf de inhoud beheren, maar geven ze de voorkeur aan het uitbesteden van het technische onderhoud van hun WordPress-website. Dat is precies waarom wij deze taak op ons nemen!

Ons onderhoudspakket bestaat uit:

Hoeveel kost het onderhouden van je WordPress website/webshop?

Ons bureau, Laanstra Design, hanteert een vast maandelijks tarief voor het beheer en onderhoud van je WordPress-website, slechts €50 voor websites en €75 voor webshops. Wij stellen samen met jou een overeenkomst op waarin duidelijk wordt beschreven wat je van ons kunt verwachten in termen van hosting, onderhoud en support. Als je meer wilt weten over de details, nodigen we je uit om contact met ons op te nemen.

Benieuwd naar hoe jij profiteert van onderhoud?