Webshops die winstgevend zijn

Een webshop die verkoopt als een tierelier? Wij maken van jouw online winkel een converterende krachtpatser. We transformeren bezoekers in winstgevende klanten, precies waar het om draait!

Samen voor succes

Jouw webshop moet scoren, en bij Laanstra Design begrijpen we dat als geen ander. We zijn nieuwsgierig naar jouw merk, je unieke kenmerken en je doelgroep. Laten we samenwerken om een webshop te creëren die opvalt in Friesland en daarbuiten. Jouw succes is ons doel.

Navigeer naar verkoop

Als je kiest voor Laanstra Design krijg je meer dan alleen een fraai ontwerp; onze webshops zijn ontworpen om niet alleen visueel aantrekkelijk te zijn, maar ook om bezoekers te verleiden en rechtstreeks naar de koopknop te leiden.

Een webshop met resultaten

Bij Laanstra Design tillen we jouw webshop naar nieuwe hoogten. Onze passie voor webdesign en e-commerce staat garant voor uitstekende resultaten. Wij geloven in de kracht van goed ontwerp en strategie. Jouw webshop laten groeien is ons doel en belofte.

Stuur op meer verkopen met onze krachtige webshops

Zelf een webshop opzetten lijkt misschien een leuke en niet al te ingewikkelde taak. Maar wat als blijkt dat je meer uitgeeft dan je verdient? Helaas is dat een risico dat je niet kunt negeren.

Het echte vraagstuk is: hoe kun je ervoor zorgen dat jouw webshop opvalt in de drukke online markt vol concurrenten? Hoe trek je nieuwe bezoekers aan? En nog belangrijker, hoe overtuig je die bezoekers om daadwerkelijk aankopen te doen?

Bij Laanstra Design begrijpen we dat het bouwen van een succesvolle webshop verder gaat dan alleen een mooi ontwerp. Wij richten ons op zichtbaarheid in zoekmachines, het beïnvloeden van het gedrag van jouw bezoekers, en het vergroten van jouw omzet en winst. Wij geloven dat een webshop moet presteren en resultaten moet opleveren die het verschil maken.

(...) Dankzij Laanstra Design heb ik nu een winstgevende webshop. Ze begrepen meteen wat mijn webshop nodig had om op te vallen in de e-commerce wereld. Geweldig ontwerp en slimme strategieën hebben het mogelijk gemaakt!

Hinke Haarsma

Byhink

3 redenen hoe jij profiteert van een betere webshop

1. Uniek design, sterke identiteit

Laat je merk stralen met een webshop die eruit springt. Onze creatieve aanpak zorgt voor een uniek ontwerp dat jouw persoonlijkheid en waarden weerspiegelt. Hiermee trek je klanten aan die op zoek zijn naar iets bijzonders.

2. Verhoogde online vindbaarheid

Onze webshops zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Door slimme SEO-strategieën te gebruiken, vergroten we je online zichtbaarheid. Dit betekent meer bezoekers die geïnteresseerd zijn in jouw aanbod.

3. Meer verkoop, minder moeite

Jouw webshop wordt ontworpen om bezoekers te overtuigen om te kopen. We gebruiken bewezen technieken om conversies te stimuleren, wat leidt tot meer omzet met minder moeite.

Samen online schitteren?

Ons compact team staat klaar voor elke uitdaging, wij helpen graag met je vraagstukken!

Ben jij op zoek naar meer bezoekers en een hogere conversie?

Heb je het gevoel dat jouw online aanwezigheid niet de resultaten oplevert die je had gehoopt? Bij Laanstra Design begrijpen we dat het krijgen van meer bezoekers en het verhogen van de conversie van cruciaal belang zijn voor jouw succes. Daarom zetten we een scala aan online marketingstrategieën in om jouw doelen te bereiken.

Met onze expertise in SEO (Zoek-machine optimalisatie) zorgen we ervoor dat jouw website beter vindbaar is in zoekmachines, waardoor je meer organisch verkeer aantrekt. Daarnaast optimaliseren we de gebruikerservaring en de inhoud van je site om de conversie te verhogen. Onze SEA (Zoekmachine advertenties) campagnes richten zich op gerichte advertenties die potentiële klanten aantrekken. We bouwen ook aan jouw merkimago met doordachte brandingstrategieën. Kortom, we combineren diverse online marketingbenaderingen om jou te helpen meer bezoekers aan te trekken en een hogere conversie te bereiken.

Waarom Laanstra Design voor jouw webshop?

Bij Laanstra Design begrijpen we dat jouw webshop meer is dan alleen een online storefront. Het is jouw digitale etalage, jouw verkoopmachine en jouw toegangspoort tot de wereld van e-commerce. Daarom gaan we verder dan alleen het ontwerpen van aantrekkelijke webshops; we creëren winstgevende online winkelervaringen.

Met een scherp oog voor conversie-optimalisatie, zoekmachineoptimalisatie en gebruiksvriendelijkheid zorgen we ervoor dat jouw webshop niet alleen bezoekers aantrekt, maar ook omzet genereert. Of je nu een bestaande webshop wilt verbeteren of een geheel nieuwe wilt lanceren, bij ons kun je rekenen op doordachte strategieën en een resultaatgerichte aanpak.

Projecten waar we trots op zijn

Stapoverenergie

Een energiebedrijf dat de sprong naar de digitale wereld heeft gemaakt met onze hulp. We hebben voor hen een handige vergelijkingstool ontwikkeld, waardoor hun klanten eenvoudig energieplannen kunnen vergelijken en de beste keuze kunnen maken.

Psychiatrie Drachten

Psychiatrie Drachten, een gloednieuwe kliniek in Drachten, stond voor de uitdaging om online zichtbaar te worden. Wij hebben hen vanaf het allereerste begin begeleid en geholpen hun digitale aanwezigheid op te bouwen.

Dit is hoe wij werken:

Wat kost een sterke webshop?

Bij Laanstra Design geloven we in duidelijkheid en transparantie als het gaat om het maken van een webshop. We beginnen met een vrijblijvend gesprek om jou en jouw bedrijf te leren kennen. Op basis van jouw behoeften, doelen en budget stellen we vervolgens een op maat gemaakt voorstel op.

Onze tarieven zijn eerlijk en marktconform. In de offerte die we aanbieden, breken we alle kosten gedetailleerd uit, zodat je een helder beeld krijgt van waar je voor betaalt. Bij Laanstra Design willen we ervoor zorgen dat je niet alleen een geweldige webshop krijgt, maar ook volledig begrijpt hoe je investering wordt gebruikt om jouw online aanwezigheid te versterken.