Websites met impact

Wil je een website die jouw verhaal vertelt, klanten aantrekt en je doelen bereikt? Allemaal vragen waar wij mee aan de slag gaan.

Webdesign met impact

Jij streeft naar een website die je niet alleen online vertegenwoordigt, maar ook resultaten oplevert. Laten we samenwerken om een website te creëren die daadwerkelijk impact heeft, jouw verhaal vertelt en jouw doelen verwezenlijkt.

Experts in jouw dienst

Bij ons vind je niet alleen webdesigners, wij bezitten over nog meer creativiteit. Samen zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen bezoekers aantrekt, maar ook indruk maakt op Google en conversies genereert. We hebben alle specialismen onder één dak.

Samen voor digitaal succes

Bij ons gaat het niet alleen om het lanceren van je website; we gaan een stap verder. We geloven in co-creatie, waarbij we samen met jou strategisch denken en bouwen aan het beste resultaat. We nodigen je uit om dit avontuur met ons aan te gaan.

Behaal resultaten met een sterke website

In de digitale jungle van vandaag is je website geen saai visitekaartje; het is eerder jouw online superheld die jouw merk naar nieuwe hoogten kan tillen. Bij Laanstra Design zijn we als digitale ontdekkingsreizigers gespecialiseerd in het bouwen van websites die niet alleen mooi zijn, maar ook echte resultaten leveren. Of je nu wilt dat je bezoekers actie ondernemen, je merk herkennen of gewoonweg jouw online aanwezigheid vergroten, wij staan klaar om je te helpen. Met ons team van experts, coole ideeën en een tikje magie, maken we samen jouw website tot een succesverhaal.

Bij Laanstra Design hoef je geen online-dinges-expert te zijn. Wij nemen de technische rompslomp voor je uit handen en creëren een website die past bij jouw bedrijf en doelen. Als jouw online reisgenoten zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen opvalt, maar ook meetbare successen oplevert. Dus waar wacht je nog op? Stap in ons digitale avontuur en laat jouw website een krachtig kompas zijn op weg naar online succes.

(...) Laanstra Design heeft ons online avontuur naar een geheel nieuw niveau getild. Niet beperkt tot slechts het bouwen van een website, maar eerder een strategische partner die ons begeleidde. Dankzij hun uitgebreide aanpak hebben we een buitengewoon resultaat behaald dat onze verwachtingen heeft overtroffen.

Rick laanstra

Jaap's Installaties

3 redenen hoe jij profiteert van een betere website

1. Betere vindbaarheid, meer bezoekers

Wij optimaliseren je online aanwezigheid, waardoor je website gemakkelijker wordt gevonden in zoekmachines. Het resultaat? Meer bezoekers die geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.

2. Krachtige conversies, gelukkige klanten

Wij begrijpen wat bezoekers aanzet tot actie. Kortom, wij zorgen ervoor dat je websitebezoekers niet alleen blijven hangen, maar ook converteren in tevreden klanten.

1. Visiueel uniek, een onderscheidend ontwerp

Je merk verdient een website die eruit springt. Met ons creëer je een website die jouw merk onderscheidt doormiddel van een uniek ontwerp. Trek klanten aan die op zoek zijn naar iets bijzonders.

Samen online schitteren?

Ons compact team staat klaar voor elke uitdaging, wij helpen graag met je vraagstukken!

Een wordpress website - wat
houdt dat nou eigenlijk in?

Een WordPress website is eigenlijk als een digitale bouwdoos waarmee je jouw eigen stukje internet kunt maken. Het is een geavanceerd systeem dat wij gebruiken om voor jou een website te bouwen die opvalt. Stel je WordPress voor als het motorblok van je website – het drijft alles aan en zorgt ervoor dat jouw online plekje soepel draait.

Met WordPress heb je niet alleen de mogelijkheid om teksten en afbeeldingen toe te voegen, maar je kunt ook complexere zaken zoals contactformulieren, fotoalbums en blogs integreren. Het is flexibel en aanpasbaar, zodat we jouw website precies op maat kunnen maken. Het beste van alles is dat wij als experts in WordPress zorgen voor de technische details, zodat jij je kunt concentreren op de boodschap die je wilt overbrengen aan jouw publiek.

Dus, als je op zoek bent naar een slimme en professionele manier om jouw online aanwezigheid te lanceren of te verbeteren, dan is WordPress de juiste keuze. Het stelt jou in staat om te schitteren zonder je zorgen te maken over technische rompslomp, zodat jij je kunt richten op het laten groeien van je bedrijf.

Waarom kiezen voor Laanstra Design?

Bij Laanstra Design geloven we in eenvoud en directheid. Wij zijn geen webdesign agency dat zich verliest in complexiteit of klanten eindeloos doorverwijst tussen verschillende contactpersonen. Nee, bij ons gaat alles rechttoe rechtaan en met een no-nonsense aanpak.

Wanneer je voor Laanstra Design kiest, kies je voor helderheid en efficiëntie. We begrijpen dat jouw tijd kostbaar is en dat je niet wilt verdwalen in een doolhof van communicatie. Bij ons heb je één duidelijk aanspreekpunt, en wij zorgen ervoor dat je wensen en behoeften rechtstreeks worden vertaald naar een strak en effectief webdesign. Geen gedoe, geen onnodige omwegen – alleen resultaten die spreken voor zichzelf. Kies voor Laanstra Design en ervaar de kracht van eenvoud in webdesign.

Projecten waar we trots op zijn

Jaap's Installaties

Een installatiebedrijf dat besloot om met de tijd mee te gaan en online vernieuwing te omarmen. We hebben geholpen met het creëren van een eigentijdse online aanwezigheid die hun expertise en diensten op een moderne manier presenteert.

Psychiatrie Drachten

Psychiatrie Drachten, een gloednieuwe kliniek in Drachten, stond voor de uitdaging om online zichtbaar te worden. Wij hebben hen vanaf het allereerste begin begeleid en geholpen hun digitale aanwezigheid op te bouwen.

Dit is hoe wij werken:

Wat kost een WordPress website?

Bij Laanstra Design geloven we in het leveren van duidelijkheid en transparantie als het gaat om de kosten van jouw op maat gemaakte WordPress website. We starten met een persoonlijk kennismakingsgesprek, waarin we graag jouw wensen en doelstellingen horen. Op basis daarvan stellen we een op maat gemaakt voorstel op.

Onze tarieven zijn eerlijk en in lijn met de markt. In onze gedetailleerde offerte worden alle kosten overzichtelijk weergegeven, zodat je een helder beeld krijgt van waar je investering naartoe gaat. Bij Laanstra Design vinden we het belangrijk dat je precies weet waar je aan toe bent en dat je met vertrouwen kunt bouwen aan een website die aan al jouw eisen voldoet.

Onderhoud, service en support.

Wij begrijpen dat jouw website meer is dan alleen een online aanwezigheid. Het is een krachtig hulpmiddel om jouw doelen te bereiken. Daarom bieden we niet alleen de ontwikkeling van jouw website, maar ook continue optimalisatie en onderhoud.

Met ons onderhoudsservice zit je niet vast aan een langdurig contract. We zijn er wanneer je ons nodig hebt, om ervoor te zorgen dat jouw website soepel blijft draaien, veilig blijft en up-to-date is. Onderhoud is essentieel om ervoor te zorgen dat jouw website altijd zijn beste prestaties levert en jouw bezoekers een geweldige ervaring hebben. Ontdek meer op onze [Onderhoud en Support](link naar de pagina) pagina.