SEO uitbesteden

Wil je nummer 1 worden in jou branche? Dan zijn wij de juiste match. Wij zorgen voor een sterkere online zichtbaarheid en groei in zoekmachine-prestaties, terwijl jij je kunt richten op jouw core business.

Transparante resultaten

Bij Laanstra Design is SEO-uitbesteding synoniem aan duidelijke en meetbare successen voor jouw online aanwezigheid. Geen vage beloften, maar concrete resultaten waar je op kunt vertrouwen.

Flexibiliteit op maat

Onze samenwerking is als een maatpak: perfect passend bij jouw behoeften. We streven naar tevredenheid van beide kanten. Geen langlopende verplichtingen, jij blijft bij ons omdat je dat wilt.

Strategische denkers

Voor ons is SEO meer dan alleen technische optimalisatie. We zijn jouw strategische partner, denken mee en zetten ons in om jouw online strategie ijzersterk te maken. Samen werken we aan duurzaam succes.

Waarom kiezen voor het uitbesteden van jouw SEO?

Waarom zou je jouw SEO uitbesteden? Stel je voor dat je een schipkapitein bent, en je wilt je bedrijf online laten groeien. Maar de digitale wereld is als een onbekende zee vol valkuilen. Hier komen wij in beeld. Wij zijn als ervaren loodsen die je veilig door deze wateren leiden.

SEO uitbesteden betekent dat je experts hebt die de digitale wereld begrijpen. Terwijl jij je concentreert op je bedrijf, zorgen wij ervoor dat je website goed presteert in zoekmachines. We begrijpen de regels en blijven up-to-date met de nieuwste ontwikkelingen. Onze passie is om jouw online zichtbaarheid te verbeteren.

Met ons aan boord, krijg je niet alleen resultaten, maar ook gemoedsrust. Je kunt vertrouwen op onze expertise terwijl jij je focust op je bedrijfsgroei. Ontdek onderaan deze pagina 4 redenen om SEO te laten uitbesteden.

Gratis kansenonderzoek t.w.v. €350,-

Meer dan 90% van bedrijven laten online groeikansen liggen.

(...) Als het gaat om SEO, is er geen betere keuze dan Laanstra Design. Hun strategische aanpak heeft mijn website naar de top van Google gebracht en heeft geleid tot aanzienlijke groei in mijn bedrijf.

Hodijk Loojens

Insurme

Het nut van SEO laten uitbesteden

Wij raden het ten zeerste aan om SEO te laten uitbesteden als je niet over de juiste kennis begeert, dit is waarom SEO nuttig is:

  1. Betere vindbaarheid, betere ervaring SEO gaat niet alleen over zoekmachines; het draait om het creëren van een betere online ervaring voor je bezoekers. Tevreden klanten leiden tot betere conversies.
  2. Kosten-effectief en rendabel SEO biedt doorgaans een uitstekend rendement op je investering. Je trekt niet alleen meer bezoekers aan, maar ook geïnteresseerde leads die jouw product of dienst willen.
  3. Investeer in toekomstig succes Met SEO uitbesteden bouw je aan blijvend succes. In tegenstelling tot betaalde advertenties (SEA) blijven de vruchten van SEO groeien, zelfs nadat je stopt met investeren..
  4. Marktkennis om te heersen Door SEO uit te besteden, krijg je waardevolle marktinzichten. Begrijp de behoeften en verlangens van je doelgroep en speel hier effectief op in.

Bovenaan in Google komen
hoe werkt dat nou eigenlijk?

Het proces om bovenaan in Google te verschijnen is eigenlijk net als het bouwen van een stevige fundering voor een huis. Eerst moet je ervoor zorgen dat je website goed in elkaar zit, net zoals je een stevige basis voor je huis zou leggen. Dit betekent dat je website snel moet laden, gemakkelijk te navigeren moet zijn en relevante informatie moet bevatten. Vervolgens is het tijd om je website te vullen met waardevolle content, vergelijkbaar met het inrichten van je huis met meubels en decoraties. Deze content moet aansprekend zijn voor je bezoekers en antwoord geven op hun vragen.

Daarna komt de ‘buitenkant’ van je website, vergelijkbaar met de buitenkant van een huis. Dit houdt in dat andere websites naar jouw site linken, wat de autoriteit van je website vergroot. Google ziet deze links als aanbevelingen, en hoe meer aanbevelingen je hebt, hoe hoger je in de zoekresultaten kunt verschijnen. Uiteindelijk is geduld van groot belang, omdat het even kan duren voordat al deze elementen samenkomen en je bovenaan in Google staat. Maar met de juiste strategie en doorzettingsvermogen kun je daar zeker komen.

Beginnen met SEO?

Verdwaald in de SEO-jungle? Wij zijn je gids! Laat je website bij ons achter,en wij ontrafelen
het web om te zien of het zoekmachinevriendelijk is. Gratis SEO-check, zonder kompas nodig!

Dit is hoe wij werken:

Een preciezere werkwijze (over een termijn) wordt natuurlijk gemaakt op het moment van samenwerking.

Zoekmachine-optimalisatie heeft tijd nodig

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is vergelijkbaar met het planten van een zaadje voor een gezonde boom. Het heeft tijd nodig om te groeien en echte vruchten af te werpen, meestal pas na 3 tot 6 maanden. Het is geen snelle oplossing maar eerder een langzaam kookproces. Het vereist geduld, toewijding en voortdurende inspanningen om organische groei te realiseren. Soms kan de groei aanvankelijk traag lijken, maar met voortdurende inzet kan het plotseling versnellen, wat wordt vergeleken met ‘het hockeystick effect’. Het is dus belangrijk geduldig te zijn en consistent te investeren in SEO.